Laat na via testament

Het werk van Zola Care Malawi zal in de komende 10-25 jaar zeker nog hard nodig zijn om de zorg aan mensen in arme gebieden te verbeteren. Hierdoor krijgen kinderen en volwassenen een eerlijke kans op een gelukkige en gezonde toekomst. Uw nalatenschap kan ons helpen om de droom ‘ieder mens een eerlijke toekomst’ na te streven. Mocht het werk van Zola Care Malawi om een reden toch stoppen dan zal het bedrag aan een soortgelijke stichting worden gedoneerd.

Een (deel van een) erfenis of legaat vast laten leggen voor een goed doel in uw testament wekt natuurlijk vragen bij u op. Er zijn meerdere manieren wat u kunt doen als u graag (een deel van) uw erfenis wilt doneren. U kunt Zola Care Malawi benoemen tot (mede-)erfgenaam middels een erfstelling. Door middel van een percentage geeft u aan voor welk deel Zola Care Malawi uw nalatenschap deelt. Een tweede manier is om een vast geldbedrag te schenken, dit heet een legaat. Een legaatakte kut u opmaken als aanvulling op uw testament en kunt u ook maken wanneer u geen testament heeft.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan kan de notaris u daar meer over vertellen. Wij denken ook graag met u mee en u kunt ons bereiken via info@zolacaremalawi.com of via 0639722752.

Informatie die de notaris nodig heeft: Stichting Zola Care Malawi, statutair gevestigd in Gemeente Pijnacker – Nootdorp, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64812529.