Donateurs en samenwerking

Samenwerking

Sinds het begin van de plannen voor het bouwen van een kraamziekenhuis, is Eric de Ruiter, voorzitter van Stichting Bouwen Nederland, betrokken geweest bij het geheel. Niet alleen werd al snel duidelijk dat hij de aannemer van het project zou worden, ook is hij onmisbaar gebleken tijdens alle ontwikkelingen de afgelopen jaren. Met zijn jarenlange ervaring met betrekking tot het bouwen in ontwikkelingslanden, zijn enorme lijst aan contactpersonen en gespecialiseerde team, is hij een enorme steun gebleken voor Zola Care Malawi. Wij zijn hem en zijn team dan ook ontzettend dankbaar!

Donateurs

In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om donateurs te werven. Deze donateurs hebben ons enorm geholpen met de opbouw van de verschillende projecten. Een aantal projecten hebben wij dankzij deze donateurs kunnen verwezenlijken, zoals de bouw van het multidisciplinaire centrum, de maandelijkse medicatievoorziening en de beschikbaarheid van een ambulance. Voor de bouw en inrichting van het kraamziekenhuis zijn we daarnaast nog steeds bezig met het werven van donateurs. Sommige donateurs steunen ons al jaren, andere hebben met eenmalige bijdragen geholpen. Voor iedere euro die is gedoneerd, zijn we ontzettend dankbaar. Bovendien is iedere euro weer een stap dichterbij het realiseren van de projecten. Door de realisatie van de projecten verbeteren we samen, stap voor stap, de gezondheidszorg voor de mensen uit de omgeving van Lusangazi.

Er zijn een aantal donateurs die anoniem willen blijven, wat wij volledig respecteren. Om de donateurs te bedanken die wel genoemd mogen worden, willen wij hen graag in het spreekwoordelijke zonnetje zetten! Heb jij, of heeft jouw bedrijf/organisatie gedoneerd en sta je er (nog) niet tussen? Stuur ons even een berichtje, dan zorgen we ervoor dat ook jij een welverdiende plaats krijgt op onze website!