Wachtruimte en receptie

Met de coronacrisis nog in volle gang is het belangrijk om naar de toekomst te kijken. Het stond al op de planning om een grotere wachtruimte en receptie te maken voor Pio Health Centre. Echter is besloten om dit nu eerder te bewerkstelligen. Patiënten kunnen dit regenseizoen (vanaf november) binnen wachten en toch voldoende afstand tot elkaar houden. Een vooruitgang die zowel patiënt als dokter goed doet.

Wachtruimte en receptie Met de coronacrisis nog in volle gang is het belangrijk om naar de toekomst te kijken. Het stond al op de planning om een grotere wachtruimte en receptie te maken voor Pio Health Centre. Echter is besloten om dit nu eerder te bewerkstelligen. Patiënten kunnen dit regenseizoen (vanaf november) binnen wachten en toch voldoende afstand tot elkaar houden. Een vooruitgang die zowel patiënt als dokter goed doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *