Nieuwe naam

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗻𝗮𝗮𝗺!

Een nieuwe richting, een groot nieuw project rondom geboortezorg, nieuwe bestuursleden en nieuw leven met de geboorte van Zola, de dochter van onze voorzitter Mariska. Met al deze nieuwe gebeurtenissen en het feit dat we groter worden, hebben wij besloten onze naam te veranderen van Live Life Foundation in:

Zola Care Malawi

Zola is een Afrikaanse naam en betekent “leven, vrede en aarde”. Betekenissen die mooi aansluiten bij waar wij voor staan. Gelijkheid op aarde en een waardig, vredig leven voor iedereen, ongeacht waar je wiegje staat. Bovendien zal Zola symbool staan voor de geboortezorg. De woorden Care en Malawi vonden wij een mooie aanvulling om duidelijkheid te scheppen over waar wij mee bezig zijn: gezondheidszorg in Malawi.

We zullen langzaam overgaan naar de nieuwe naam met bijbehorende huisstijl, zodat iedereen er rustig aan kan wennen. Wij hopen dat jullie de naam mooi vinden♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *