Nieuwe penningmeester!

Yes! Het is zo ver. We hebben een nieuwe penningmeester gevonden! Helaas nemen we hiermee afscheid van Karin Nooyens, die we uiteraard enorm dankbaar zijn voor het werk dat ze de afgelopen jaren heeft gedaan. Femke zal het stokje overnemen en heeft hier naar eigen zeggen enorm veel zin in! Femke is verloskundige (en verpleegkundige) van beroep en woont en werkt in Antwerpen. Binnen haar vriendengroep staat ze erom bekend ontzettend goed met geld te kunnen omgaan en de rol van penningmeester lijkt haar dan ook op het lijf geschreven. Dat ze daarnaast ook nog kennis heeft van de medische kant van zaken is natuurlijk een enorme pré. We willen Femke alvast heel hartelijk welkom heten en veel succes wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *