Sponsorloop bij verloskundigenpraktijk

Op 17 november organiseert Daniëlle samen met haar verloskundigenpraktijk ‘De Heuvelrug’ een sponsorloop. Het is een sponsorloop voor moeders, gelopen door moeders. Maar iedereen is natuurlijk welkom!

De opbrengst van de sponsorloop gaat naar de bouw van het kraamziekenhuis. Zo kunnen we straks ieder kind in de omgeving van Lusangazi een eerlijke start bieden! De totale kosten voor de bouw bedraagt €476.000, waar al 80% van is opgehaald. Toch zijn we er nog niet! Help jij mee door te sponsoren, te lopen, of stuur je onderstaande link even door naar andere mensen? Door jouw bijdrage, kan dit bedrag behaald worden. Iedere euro is weer een stap dichterbij! 100% van het bedrag, zal worden besteed aan het ziekenhuis. Wel zo eerlijk, toch?

Door de bouw van het ziekenhuis kunnen zwangere vrouwen voor, tijdens en na hun bevalling nauwkeurig worden opgevolgd. Complicaties kunnen hierdoor worden voorkomen of behandeld en het sterftecijfer van zowel moeder als kind, kan worden gereduceerd. Hoe mooi is het om als ouder uit het welvarende Nederland, een bijdrage te leveren aan betere (geboorte)zorg in Malawi?

Help jij mee? Klik op onderstaande link en stuur hem door!
Hartelijk dank voor je donatie!

ttps://stichting-zola-care-malawi.kentaa.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *