Kerstactie !

De dagen worden korter en donkerder, het weer natter en kouder. Maar… op straat en in de huizen verschijnen steeds meer gezellige lichtjes✨. Langzaam komt de kerst dichterbij! Voor veel mensen is kerst de warmste tijd van het jaar, figuurlijk welteverstaan. Het is een moment van samen zijn en een moment van dankbaarheid. Maar misschien ook wel een moment om te delen en te geven?

Dat delen en geven kan bij ons op meerdere manieren. Wil je doneren? Geweldig! Jij zorgt met jouw donatie voor de mogelijkheid om de bouw van het kraamziekenhuis te realiseren. Wij zorgen voor alle bouwmaterialen, hulpmiddelen en kennis. Zo kunnen (aanstaande) gezinnen in 2025 de zorg krijgen die iedereen verdient!

Wil je liever zelf ook iets tastbaars? Koop dan onze in Malawi gerecyclede kerstkaarten, of gehaakte kerstengelen voor in de boom!

Meer weten? Kijk op:

Stichting Zola Care Malawi (kentaa.nl)

Upload Image...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *